Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT
La present Política de Privacitat estableix els termes en què l’associació veïnal Raval i carrers adjacents usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris i inscrits. L’associació veïnal Raval i carrers adjacents està compromès amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

Informació que és recollida
El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, informació de contacte com la seva adreça de correu electrònica. edat, telèfon i d’altres no compromesses.
Quant a la filiació com associat/da aquesta només afegirà les dades necessaris per la gestió com associat: domicili postal, dades per l’abonament de cuotes, etcx.

Ús de la informació recollida
L’associació empra la informació per tal de proporcionar la millor atenció possible, particularment per mantenir un registre d’usuaris i millorar la nostra informació i contacte. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb informació sobre properes activitats, sugegriments, notificacions d’interés o modificacions del web, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

L’associació veïnal Raval i carrers adjacents està altament compromèsa per complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més adeqüats i els actualitzem periòdicament per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Galetes (cookies)
Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar en el seu ordinador, en acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les web poden reconèixer individualment i per tant brindar-te el millor servei personalitzat de la seva web.

El nostre lloc web fa servir galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s’elimina de forma permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, estàs no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, a menys que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l’ús de cookies, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveix per tenir un millor servei web. També vostè pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les galetes. Si es declinen és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

Enllaços a Tercers
Aquest lloc web pogués contenir enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Una vegada que vostè de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre al lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que els consulti per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

Control de la seva informació personal
En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web o als nostres fixers d’associats/des.

L’associació veïnal Raval i carrers adjacents mai no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

L’associació veïnal Raval i carrers adjacents es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.