Guia d’Associacions d’Elx

(Descarga en PDF)

No estan totes les que són però sí són totes les que estan.
Aquest any repetim trobada i repetim aquesta guia on intentem donar a conèixer un poc millor l’ample teixit associatiu que hi ha a Elx.
És la segona vegada que al Raval ens hem proposat ajudar a visibilitzar les iniciatives ciutadanes amb una trobada d’associacions. Com a la guia, també enguany a la trobada ens en falten moltes i esperem que s’afegisquen a les convocatòries següents.
I és que la iniciativa ciutadana és el motor de qualsevol poble. Quan la gent s’associa, demana, reclama… alguna cosa perquè l’administració no hi arriba… o no ho fa com reclama la població… i això fa avançar el poble.
El respete als animals, la salvaguarda del patrimoni i del medi ambient, la solidaritat amb els pobles del tercer món, la defensa del dret a l’habitatge, al feminisme, a la llengua i la cultura, a la salut però també a l’art, a la cooperació veïnal…
L’objectiu d’aquesta guia és servir-te d’informació però també és convidar-te.
Volem convidar-te a que participes amb qualsevol de les associacions que hi són en tant que coincideixes amb elles… o per animar-te a promoure’n una de nova, juntar-te amb els amics per dur endavant allò que vos ocupa o preocupa. Parle d’amics? Sí, perquè tots els associats acabem sent amics d’una o altra forma. Assolir un projecte en comú fa amics, grans amics. Compartir aficions i tasques estableix una relació molt gratificant… I si encara no ho has provat ja vas fent tard.
Tant de bo, a la pròxima guia, tu també hi aparegues!

Organització i participació