Divendres, 28 de juny.
20.00h.
Lloc: Centre Social Raval

Música amb Juan Campello i amics
Cuentame un blues

Entrada lliure fins completar aforament

«Cuéntame un blues» és un projecte solidari dirigit per Juan Campello que conjuga música, narració i interpretació.
En aquest projecte, de caràcter obert participen molts artistes en major o menor mesura duent a terme la dramatització d’una sèrie de relats escrits per Juan Campello, acompanyats d’improvisacions musicals .
La part solidària consisteix a donar suport a la fundació #PID (bcnpidfoundation) amb seu a l’hospital Vall d’Hebron, que dirigeix el doctor Pere Soler i que investiga les immunodeficiències primàries: es donen els beneficis a aquesta fundació, se li dóna visibilitat i es promociona el seu treball.
El llibre que es presenta ara: «Cuéntame un blues. más» és el tercer de la sèrie. Comprén dotze relats sobre aspectes relacionats amb el blues i/o amb la música i músics (anècdotes, costums, història, ficció, etc)
Cada edició comprén una sèrie de 12 relats acompanyats per un #CD en el qual es troben dramatitzats els relats, interpretats per actors i acompanyats per música de diversos artistes.

En aquesta edició han participat els músics: David de la Plaça, Adrián Garzón, Luis Cortés, Casanova, “Masito”, Luis Pazos, Rosa
Abellán, Alberto Sánchez, Juan Campello, Pedro Hernández, Jorge Gavaldá, Santi Guillén, Sara Mirón, Ricardo Pastor, Fernando del Carrer, Luis Fraile i Adrián Molina.

I quant als actors: Amilcar Barris, Juan Campello, Rosa Abellán, María Dutil, Cristina Fernández, Amaya Gómez, Andrés Gómez, “Masito”, Sara Mirón, Moises, Darby & Rowan Mulligan, Ricardo Pastor, Lorena Peinado, Pascual Valero i Ana Vinal.

Està prologat per Josi Alvarado i Julián Sáez i el disseny de portada és d’Alfonso Navarro.