DES DE BAIX – ATTAC PV es una asociación ciudadana, sin ánimo de lucro, que trabaja por alternativas sociales, ecológicas y democráticas, para hacer frente a un absurdo sistema económico que nos arrastra hacia el colapso económico, social y ambiental. Desde el Baix Vinalopó aportamos nuestro granito de arena para construir un mundo justo y sostenible, donde todas las personas puedan vivir dignamente.
Formamos parte de la red ATTAC (Asociación por la Tributación de las Transacciones Financieras y la Acción Ciudadana) un movimiento internacional con 20 años de historia, que quiere acabar con el poder que el capital financiero ejerce sobre la vida política, económica, social, cultural e informativa en todo el mundo.

Què fem?
Organitzem debats, fòrums, xerrades, tertúlies, tallers i altres esdeveniments oberts a tota la ciutadania.
Promovem la reflexió permanent sobre la problemàtica econòmica, social i ambiental, indagant sobre les seues causes i proposant alternatives.
Participem en les mobilitzacions ciutadanes i en fòrums socials, propiciem trobades, difonem informacions sobre activisme i donem suport a projectes locals.
Publiquem llibres, fullets, informes, estudis, articles i material audiovisual.
Participem en l’elaboració de l’estratègia d’ATTAC, tant en l’àmbit estatal com en l’internacional, per a assolir un món més just i sostenible, col·laborant amb altres organitzacions i moviments socials.

Com hi pots col·laborar o fer-te soci de Des de Baix?
Envia’ns un correu i comenta’ns els teus dubtes o propostes.
I si vols fer-te soci/a, pots entrar a la pàgina www.desdebaix.es i clicar en «ASSOCIA’T».
DES DE BAIX només es finança amb les donacions dels simpatitzants i les quotes de les seues sòcies i socis.

Nuestro lema:
¡Otro mundo es posible!

info@desdebaix.es

www.desdebaix.es