informa’t, descobreix, participa, assessora’t, proposa, actua,
pren la iniciativa, …amb totes i tots, associa’t!

RECULL DE PREMSA

VIDEOS

APE! – Associació de Periodistes d’Elx

APE! – Associació de Periodistes d’Elx

Col·lectiu professional creat a l’octubre de 2015 per a contribuir a dignificar el periodisme i defensar la llibertat d’expressió, informació i opinió com a dret fonamental de les persones.

ACD La Hoya

ACD La Hoya

ACD La Hoya es una asociación cultural y deportiva basada en los principios de cooperación, integración, protección del medio ambiente, solidaridad y valores humanos universales.

DansAires&Art

DansAires&Art

Dansaires & Art, tiene el objetivo de reunir a las personas más relevantes de la vida artística de nuestra ciudad, así como de abrirse a todas las disciplinas relacionadas con la danza: la música, el teatro, la investigación académica ….

ACPV Casal Elx

ACPV Casal Elx

El Casal Jaume I d’Elx – Acció Cultural del País Valencià és una entitat dedicada a la defensa, l’estudi i la promoció del patrimoni cultural del País Valencià.

Astronomía

Astronomía

Conferencia a cargo de Antonio Zapata
Centre Social Raval

Consum Responsable

Consum Responsable

CONSUM RESPONSABLE PER AJUDAR AL PLANETA- 12:00h. Centre Social del Raval

Recull de Premsa

Recull de Premsa

Entrevistes i articles referents a la segona Trobada d’Associacions. Raval 2019

LA TROBADA – Guia2 Associacions

LA TROBADA – Guia2 Associacions

Guia d'Associacions d'Elx (Descarga en PDF)No estan totes les que són però sí són totes les que estan.Aquest any repetim trobada i repetim aquesta guia on intentem donar a conèixer un poc millor l’ample teixit associatiu que hi ha a Elx.És la segona vegada que al...

Palmeral i canvi climàtic

Palmeral i canvi climàtic

Dijous 26 de setembre 19:30 h.
Centre Social Raval – C/ Boix i Rosario, 2 -Elx
Amb José Navarro, prof. de Cièncias Ambientals de la UMH

ACCIÓ CLIMÀTICA: Reptes i Propostes – 20Sep19h.

ACCIÓ CLIMÀTICA: Reptes i Propostes – 20Sep19h.

Divendres 20 de setembre 2019
19:00 h.
Centre Social Raval – C/ Boix i Rosario, 2 -Elx
Espai de Comunicació amb l’objectiu de millorar la comunicació ambiental, potenciar el periodisme ambiental local…

ABAE

ABAE

La Asociación de Bellas Artes de Elche se funda en 1990.
Nuestro principal objetivo es el de promover las bellas artes en la ciudad, ofrecer un espacio de encuentro entre aquellos que busquen explorar en este ámbito, los que desean aportar con su talento y en general admiradores, profesionales y artistas de las Bellas Artes.

AACME

AACME

Somos un colectivo asambleario nacido en 2016 que tiene como objetivo principal la consecución de una sociedad libre de violencia especista. Consideramos que el especismo (discriminación de un individuo en función de su especie) es otra causa de opresión injustificada fruto de un sistema que normaliza dicha violencia en el ámbito educativo y a través de los medios de comunicación.

ADR

ADR

Asociación sin animo de lucro formada por el conjunto de personas y entidades que buscan ayudar a complementar las rentas de los habitantes del Camp d’Elx de forma sostenible.
A través de la sensibilización, divulgación, preservación, recuperación, promoción de los diferentes patrimonios, paisajes, usos y costumbres del Camp d’Elx, de forma participativa, abierta y apolítica.

Organització i participació